Az európai bíróság legitimálta a szoftvereladást egy bizonyos ügyben. Erről készült jelentést itt olvashatja magyar nyelven: Európai Bíróság Döntése

  – A termékeink NEM sértenek szerzői jogokat, védjegyeket vagy más jogokat.
  – Minden általunk eladott licenc hivatalosan, legális forrásból származik, ezáltal jogszerűen továbbadhatjuk azt.
  – Az EU 2009/24 / EC irányelveivel összhangban vesszük, és adjuk el termékeinket.

Termékkulcsainkat egy számítógépen lehet felhasználni (kivéve, ha erről a termék leírása másként rendelkezik).

Amennyiben a számítógépen rendszerfrissítést (újratelepítés, hardvercsere) végzünk, a kulcs használható lesz újra azon a számítógépen.

Ha valamilyen oknál fogva egy általunk kiküldött termékkulcs nem működik, akkor azt technikusunk vizsgálat alá veti. Szükség esetén belépést kér rendszerébe is, hogy meggyőződjön a problémáról. Amint meggyőződtünk arról, hogy a licenc valóban nem működik, akkor egy újat küldünk Önnek, a régit pedig feketelistára helyezzük (tehát érvénytelenné válik, és nem lesz használható a továbbiakban).

A megvásárolt kulcsokat 1 héten belül fel kell használnia, ellenkező esetben feketelistára kerülhet. Amennyiben nem tudja felhasználni 1 héten belül, kérjük jelezze nekünk, és találunk egy alternatív megoldást.

Cégünk nem értékesít fizikai szállítást igénylő termékeket. Az általunk értékesített összes termék digitális, tehát a termékkulcsot (licenc) e-mailben küldjük el Önnek. Ha pedig telepítőre is szükség van, azt is e-mailben, a szervereink egyikéről töltheti le az általunk megadott linken.

Az általunk értékesített licencek felhasználhatóságára vonatkozó rendeletek, törvények:

Az általunk értékesített aktiválási kulcsok eredetiek és rendszerépítők által használatosak.

A Microsoft így nyilatkozott ezekről az eladásokról:

A nagy márkanévű számítógép gyártók, például a Dell és a Compaq gyakran terjesztenek OEM-szoftvereket holografikus matricán, melyeken feltüntetik a gyártó márkanévét és egy szöveget például: „Csak új Dell PC-vel történő terjesztéshez.” A helyreállítási vagy újratelepítési szoftver csak új számítógépekkel történő terjesztésre engedélyezett, és csak azzal a számítógéppel terjeszthető, amelyre eredetileg terjesztették. A hardver alkatrészek (pl. merevlemez; RAM) nem felelnek meg a Microsoft OEM disztribúciós követelményeinek. ” – Ezért ez az eladás magában foglalja az eredeti számítógépet, amelyről a COA-t leszerelték.

A Microsoft Rendszer-építőkkel kapcsolatos disztribúciós megállapodása kimondja, hogy a rendszer-készítő szoftvercsomagok nem a végfelhasználók számára történő terjesztésre szolgálnak, kivéve, ha a végfelhasználók rendszer-építőként járnak el saját PC-k összeszerelésével vagy beüzemelésével.Rendszerfejlesztő az, aki összeszerel, beüzemel vagy telepít egy szoftvert egy új vagy használt számítógépes rendszerre.